Gratis WiFi
Svømmehal
Tilkøb af morgenmad
TV-minipakke
Lille tekøkken
Bad og toilet

Naturhytter

Vi har dejlige naturhytter på 22 m2 med sovepladser til 6 personer inkl. el på campingpladsen. Hytterne er med bad og toilet samt et lille tekøkken med service til 6 personer, elkedel og køleskab.

Der er tv i stuen. Kun 50 meter derfra ligger det store fælleskøkken med alt, hvad der skal bruges til madlavning, potter, pander, ovne, mikroovne og gasblus. I er naturligvis velkomne til at bruge den kulgrill, der hører til hytten.

Der er en sovesofa i stuen, der kan laves til en dobbeltseng, og 4 køjesenge. Der er dyner og puder i alle soverum samt gulvvarme over det hele og spot i loftet. 

Hytterne har en dejlig, sydvendt, overdækket terrasse med bord/bænkesæt og grill. Hytterne ligger tæt på en stor, nyere legeplads med aktivitetsklatrestativ, hoppepude og multibane. Derudover ligger der en stor og overdækket bålplads med spiseplads og shelter. Læs

I uge 28-29-30 lejes naturhytterne kun ud på ugebasis. 

Der er gratis brug af svømmehal og WiFi.

Sengelinned og håndklæder

Medbring selv linned eller lej en linnedpakke inkl. 1 håndklæde for 90 kr. 

Rengøring

Slutrengøring er ikke inkluderet i prisen, men det kan bestilles for 350 kr. Der er alt, hvad der skal bruges til rengøring i hytten, så det er også muligt selv at gøre rent.

Morgenmadspakker
Der kan bestilles morgenmadspakker til opholdet i perioden 1. maj til 3. september. Pris pr. person pr. dag 45 kr. Pakkerne afhentes i butikken.

Pakkerne indeholdende: 1 rundstykke – 1 smør – 1 pakke ost – 1 Nutella – 1 marmelade – 1 juice (børn) og en kop kaffe eller kakao (voksen).

 

 

Find vej til campingpladsen

I naturskønne omgivelser

Klik på linket for at finde et kort over, hvor Vorbasse Camping ligger. Her kan du også finde en rutevejledning til campingpladsen.