Værd at se

Givskud Zoo

Givskud Zoo ligger kun 35 km fra Vorbasse Camping og er bestemt et besøg værd. 

I Givskud Zoo får du tre forskellige oplevelser på samme billet: zoo, safaripark og dinosaurpark. Du får også fri adgang til flere spændende særudstillinger, flere legepladser og aktivitetslejre, men først og fremmest masser af plads og luft omkring din familie i en spændende natur.

Et besøg i Givskud Zoo er meget mere end et klassisk zoobesøg, som du kender det fra andre danske zoos. Du får også en fantastisk safarioplevelse og et besøg i den store dinosaurpark samt flere spændende udstillinger, aktivitetslejre og flere store legepladser. Der er plads svarende til over 120 fodboldbaner med masser af dansk natur og gode hyggehjørner.

Lalandia

Lalandia er placeret tæt på Vorbasse Camping.

Besøg Lalandia i Billund og oplev nyhederne – den lynhurtige vandrutsjebane Turbo Racer og det vilde klatretårn Adventure Tower. Nyd det tropiske klima i Aquadome og tag en tur i vandrutsjebanerne.

Oplev også de hyggelige butikker og børnevenlige restauranter i feriecentret. 

Oplev Skandinaviens største badeland og feriecenter med den fantastiske Plaza, hvor himlen altid er blå.

Legoland

Legoland er placeret tæt på Vorbasse Camping.

Lad eventyret begynde i Legoland! Tag på camping ved Legoland og få den ultimative oplevelse i rutsjebanerne Flying Eagle, Dragen og X-treme Racers, der får dig til at hvine af grin. Udfordr ninjaerne i LEGO NINJAGO The Ride, få knoglerne til at rasle af skræk i Ghost – The Haunted House, udforsk Legoland fra oven i LEGOTOP, eller se verdenskendte bygninger og steder i det hyggelige Miniland.

Det er en fantastisk forlystelsespark, hvor der er noget for enhver smag.

LEGO House

Det imponerende LEGO House – det ultimative univers for LEGO-elskere – ligger kun 12 km fra Vorbasse Camping og er bestemt et besøg værd. 

LEGO House byder på kreative oplevelser for LEGO-fans i alle aldre.

Der er oplevelser for enhver smag og millioner af LEGO-klodser, der bare venter på dig og din familie.

Uanset om I elsker at bygge med LEGO-klodser, lege med LEGO DUPLO, vil se jeres kreationer svømme rundt i det digitale akvarium eller køre med biler og tog på vilde baner, så er de farvede Oplevelseszoner dér, hvor gæsterne bruger allermest tid, når de er i LEGO House.

Find vej til campingpladsen

I naturskønne omgivelser

Klik på linket for at finde et kort over, hvor Vorbasse Camping ligger. Her kan du også finde en rutevejledning til campingpladsen.