Gratis WiFi
Svømmehal
Tilkøb af morgenmad
TV-minipakke
Lille tekøkken
Bad og toilet

Hytter

Vi har dejlige luksushytter på 25 m2 med soveplads til 6 personer på campingpladsen. Hytterne er med bad og toilet samt et veludstyret køkken med al service til 6 personer, ovn, kaffemaskine, elkedel og køleskab m/ fryser. 

I hytterne er der tv i stuen med Boxers minipakke. Der er 1 værelse med dobbeltseng, 1 værelse med 2 køjesenge, og på hemsen er der to store madrasser. Der er dyner og puder i alle soverum samt aircondition med varm og kold luft. 

Vores hytter har en dejlig, sydvendt, overdækket terrasse med havemøbler og bord/bænkesæt med parasol. Hytterne ligger tæt på en lille legeplads og vores flotte hytteby til børn med plads til leg.

I uge 28-29-30 lejes hytterne fortrinsvis kun ud på ugebasis. 

Der er gratis brug af svømmehal og WiFi.

 

Sengelinned

Medbring selv linned eller lej en linnedpakke inkl. 1 håndklæde for 90 kr. 

Rengøring

Slutrengøring er ikke inkluderet i prisen, men kan tilkøbes for 350 kr. Der er alt, hvad der skal bruges til rengøring i hytten, så det er også muligt selv at gøre rent. Grill kan lånes.

Morgenmadspakker
Der kan bestilles morgenmadspakker til opholdet i perioden 1. maj til 3. september pris pr. person pr. dag 45 kr. Pakkerne afhentes i butikken.

Pakkerne indeholdende: 1 rundstykke – 1 smør – 1 pakke ost – 1 Nutella – 1 marmelade – 1 juice (børn) og en kop kaffe eller kakao (voksen).

Find vej til campingpladsen

I naturskønne omgivelser

Klik på linket for at finde et kort over, hvor Vorbasse Camping ligger. Her kan du også finde en rutevejledning til campingpladsen.