Velkommen til Vorbasse Camping

Vorbasse Camping er en børnevenlig og naturskøn campingplads tæt på Billund. Her er der mulighed for masser af sjov, hygge og afslapning for hele familien med mange forskellige aktiviteter på både campingpladsen og i området.

Hyggelige omgivelser

Vorbasse Camping ligger godt placeret, hvor du både kan få gode udendørs oplevelser og samtidig være tæt på byen. Der er plads til både voksne og børn, og det er et godt sted at tage hen, hvis du ønsker nogle gode dage sammen med din familie eller venner.

Tæt på naturen

Vorbasse Camping ligger i et naturskønt område med skov bag ved pladsen. Der er mange fine stier, bl.a. fire hjertestier, som er kombineret med byen og området. Derudover er der heller ikke langt fra campingpladsen til de smukke Syvårssøer.

Pladsen rummer det hele

Du har alle muligheder for en fantastisk ferie på Vorbasse Camping! Vi har 3 legepladser samt en multibane, en bålplads m/shelter, en butik med alt, du behøver, stort køkken & overdækket udekøkken, en stor terrasse samt en opholdsstue, hvis vejret skulle blive kedeligt. Fede gratis moon cars og en minigolf bane.

Hvem er vi?

Velkommen til vores hyggelige campingplads midt i en skøn naturperle. Vores kerneværdier for denne skønne plads er den gode stemning og det stærke sammenhold, men også med plads til at være sig selv.  

Hos Vorbasse Campingplads elsker vi børn, så derfor er de vores vigtigste gæster.

Vi har i foråret 2022 overtaget denne skønne plads. I receptionen og butikken kan du møde Gitte og Freja og rundt på pladsen vil Martin være at finde. Sammen  får vi pladsen til at fungere sammen med gode og hjælpsomme fastliggere. 

Vi elsker friheden og stemningen ved camping, og vi vil derfor gøre alt for, at I får en god oplevelse, mens I bor hos os. Vi bor kun 12 km fra Børnenes Hovedstad, nemlig Billund, hvor I bl.a. kan opleve:

  • Legoland med LEGO Movie World
  • Lalandia
  • LEGO House
  • WOW PARK

Efter en lang dag med gode oplevelser kan I så tage “hjem” til Vorbasse Camping og nyde stilheden og den gode stemning i pæne og rene omgivelser.

Udover camping på pladsen tilbyder vi også hytter, mobilehomes og naturhytter – alle med bad og toilet.

Derudover er vi nabo til Danmarks største Marked -Vorbasse marked i uge 29. HUSK I kan booke plads-hytte-mobilehome fra 1. april kl. 8.00 

Husk, at der er gratis adgang til en dejlig stor svømmehal, mens I bor her – så husk badetøjet.

Hunde er meget velkomne med på camping.

Se mere på vores Facebook-side: “Til alle som elsker Vorbasse camping”.

Vi glæder os til at se jer i Vorbasse! 
– Gitte & Martin

Find vej til campingpladsen

I naturskønne omgivelser

Klik på linket for at finde et kort over, hvor Vorbasse Camping ligger. Her kan du også finde en rutevejledning til campingpladsen.