Vorbasse Camping

Vorbasse Camping - familienfreundlicher Campingplatz

Willkommen bei Vorbasse Camping – einem kinderfreundlichen und naturschönen Campingplatz in der Nähe von Billund! Hier gibt es die Möglichkeit für viel Spaß, Gemütlichkeit und Entspannung für die ganze Familie mit vielen verschiedenen Aktivitäten sowohl auf dem Campingplatz als auch in der Umgebung.

Overnatning hos Vorbasse Camping

Vi er en hyggelig campingplads midt i en skøn naturperle. Vores kerneværdier for denne skønne plads er den gode stemning og det stærke sammenhold, men også med plads til at være sig selv.

 

Camping

Er der noget skønnere end en tur på camping? Det er der ikke, hvis du spørger vores dejlige campingunger.

Hytter

Dejlige hytter på 25 m2 inkl. el med soveplads til 6 personer på campingpladsen.

Naturhytter

Nye naturhytter på 22 m2 inkl. el med sovepladser til 6 personer på campingpladsen.

Mobilhomes

3 mobilhomes ‘Freedom’ på 25 m2 og ‘Firenze’ på 35 m2. inkl. el

Finden Sie den Weg zum Campingplatz

In malerischer Umgebung

Klicken Sie auf den unten stehenden Link, um eine Karte mit der Lage von Vorbasse Camping zu erhalten. Hier finden Sie auch Reisehinweise zum Campingplatz.

Vores campingplads

Placeret i Sydjylland

Vi elsker friheden og stemningen ved camping, og vi vil derfor gøre alt for, at I får en god oplevelse, mens I bor hos os. Derudover bor vi kun 12 km fra Børnenes Hovedstad, nemlig Billund, hvor I kan opleve en masse aktiviteter.

Se mere via dette link: 

https://www.visitbillund.dk/

Butik og salg af morgenbrød

Butikken har åben hver dag og der kan bestilles morgenbrød fra den lokale bager.

Puslerum og familierum

Vores puslerum er en rigtig hyggelig oase med legetøj, bamser, billeder og et dejligt badekar, og vores 4 familierum er store og lyse, hvor der også er pusleplads i alle 4. Der er badestol i det første familierum.

Området og oplevelser i nærheden

Vorbasse Camping ligger tæt på mange sjove, spændende oplevelser og med Billund i baghaven kan I besøge b.la. Lalandia, Legoland, LEGO House og WOW park. Derudover ligger Givskud Zoo kun 30 km fra pladsen. En meget smukt natur i området med bl.a. 4 hjertestier.

Vorbasse Camping

Campingferie

Campingpladsen ligger godt placeret, hvor du både kan få gode udendørs oplevelser og samtidig være tæt på byen. Der er plads til både voksne og børn, og det er et godt sted at tage hen, hvis du ønsker nogle gode dage sammen med din familie eller venner.

Sammen har vi købt vi denne dejlige plads og er meget taknemmelige for alt hvad den kan. Med mig, Gitte, som den daglige leder og Martin der sørger for at pladsen fungerer sammen med de gode og hjælpsomme fastliggere.

Vi elsker friheden og stemningen ved camping, og vi vil derfor gøre alt for, at I får en god oplevelse, mens I bor hos os.

Udover camping på pladsen tilbyder vi også hytter, mobilehomes og naturhytter – alle med bad og toilet.

Husk, at der er gratis adgang til en dejlig stor svømmehal, mens I bor her – så husk badetøjet.