Velkommen til vores hyggelige campingplads midt i en skøn naturperle som vi overtog i 2002.
Vores kerneværdier for denne skønne plads er den gode stemning – det stærke sammenhold men også med plads til at være sig selv:) Vi elsker børn så derfor er de vores vigtigste gæster:)
Jan er opvokset her i Vorbasse – Gitte en forelsket tilflytter, som faldt pladask for ham campingfar:) Sammen købte vi denne dejlige plads og er aldrig kommet videre:) Med mig som den daglige leder og Jans arbejde ude i civilisationen får vi pladsen til at fungere sammen med gode og hjælpsomme fastliggere!

altid smilende camping far….

 

 

 

 

 

 

 

Friheden og stemningen ved camping elsker vi og vi vil gøre alt for, at I får en god oplevelse, mens I bor hos os.
Vi  bor kun 12 km fra Børnenes Hovedstad – Billund hvor I kan opleve LEGOLAND- Lalandia og LEGO House. Kæmpe nyhed i 2020 i Billund: WOW park: https://wowpark.dk/wow-park-billund/
Derudover den største investering i LEGOLAND: LEGO Movie World – se mere her: https://www.legoland.dk/parken/nyhed-2020-lego-movie-world/  Se mere under fanebladet: Nyheder i Billund 2020
Så efter en lang dag med gode oplevelser kan I tage “hjem” til Vorbasse camping og nyde stilheden og den gode stemning i nydelige omgivelser:) Vi kan tilbyde lækre hytter -mobile homes og familie telte OG naturligvis pladser til egen vogn/telt. HUSK gratis adgang til dejlig stor svømmehal mens I bor her – så husk badetøjet:) Hunde er meget velkommen med på camping….. PS: nye lækre natur hytter til udlejning fra 1.april – vi glæder os:) se mere på vore facebook side: “Til alle der elsker vorbasse camping”
Pssssstt: Husk at alle børn 4-16 år er gratis på camping sammen med mor & far i Juni-Juli & August
Vi glæder os til at se jer i Vorbasse:)
Jan & Gitte

Solen skinner altid i Vorbasse…