Gode Tilbud
Helligdagene på Vorbasse CampingTorsdag d. 11. maj
Vi sælger hveder i butikken – gerne mod bestilling

Fredag d. 12. maj
19.30: Bål aften. Der er snobrød til alle børn – ligeledes tænder vi grillen og det vil være muligt at købe en pølse m/ brød.

Lørdag d. 13. maj
13.00 Det muntre køkken for børn
13:00 Minigolf turnering for voksen ”Årets voksen minigolf spiller”skal findes og kåres (tilmelding senest 12. maj)

Torsdag d. 25. maj kl. 15.00
Børnene laver mad… senere bliver mor & far inviteret op til spisning i opholdsstuen. Tilmelding er nødvendig senest d. 21.maj i info.

Fredag d. 26. maj
13.00 Børnebanko
16-18 Tupperware lager salg foran køkken.

HUSK FRI WIFI PÅ HELE PLADSEN

HUSK bade tøjet for som altid: gratis stor lækker svømmehal med 2 varmtvandsbassiner. Fra 1.maj til 1. september har alle dagsgæster også fri adgang til svømmehallen – badekort hentes i info.

Lørdag d. 27. maj
kl. 15.00 Kåring af Årets Grill mester 2017
Alle kan deltage – kræver dog egen grill. Der udleveres en ”mad-pose” som deltagerne skal Bruge.
Kåring af vinder kl. 18.00
Tilmelding senest d. 21.maj

Lørdag d. 3. juni
kl. 11-13 Loppemarked foran servicebygning.
Ta’ en tur på loftet og find alle de ting frem du alligevel ikke bruger og sælg dem. Du kan låne et bord af os.

Søndag d. 4. juni
12.00 Årets udendørs pinse frokost (med egen medbragt mad)
Kl. 13.00-16.00 Live musik ”Transisters”

Der må ikke medbringes egne drikkevarer den eftermiddag – vi henviser til butikken eller fadølsautomaten

Ønsker I ikke at deltage i frokosten er I velkommen til at komme op og nyde musikken alligevelTjek ind St. Bededag 12. maj – afrejse 28. maj – så kvitterer vi med en flaske rød vin og en stor soft ice til børnene.St. bededag - Kr. Himmelfart & Pinse Tjek ind st. bededag 12. maj – afrejse 2. pinsedag: Vi giver alle tom vogns dage & et spil minigolf til alle. Dog skal I have minimum 8 overnatninger.Uge 26: Første-sommer-ferie-uge-tilbud:


Børn (4-16 år) gratis hele ugen.
Gælder fra mandag d. 26.6 til og med søndag d. 2.7Bedsteforældeuge (uge 27)


Mandag d. 3. juli
19.00 Bål aften med hygge og snobrød.

Tirsdag d. 4. juli
11-13 Vi viser en børne film i opholdsstuen.

Onsdag d. 5. juli
13-14 Vi får besøg fra rideskolen –alle børn kan få en gratis ridetur.

Torsdag d. 6. juli
kl. 13-14 ”Det muntre køkken” for børn

Fredag d. 7. juli
Fri dag. Her er der mulighed for at besøge Legoland, Lalandia eller Givskud ZOO. I kan også tage en tur i Kolding storcenter der byder på masser at butikker og et flot biografområde. Eller I kan hygge jer på pladsen med de andre børn, gå en tur i svømmehallen eller gå en dejlig tur på hjertestierne. Eller I kan prøve en tur i hestevognen – se mere info nederst i mailen.

Lørdag d. 8. juli
12.00: Hygge & fællesspisning i opholdsstuen. Der er købt ind til lav-selv burger. Pris 25 kr. pr. stk. Ta’ egne drikkevarer med og hyg jer med hinanden. Der vil være en lille is til alle børnene fra campingpladsen efter spisning.
13.00: Efter spisning laver vi børne banko – det er gratis at deltage.

Vi har en dejlig naturpark lige i nærheden ”Enghave natur park”, hvor vi har gratis indgangsbilletter til alle børn. I billet pr. barn ifølge med en voksen. Derudover ligger vi jo tæt på LEGOLAND, GIVSKUD ZOO og LALANDIA – husk at vi giver en gratis børne- billet til LEGOLAND og et gratis spil mini golf, hvis I tager minimum 4 overnatninger.

HUSK badetøjet – for vores dejlige svømmehal er til fri afbenyttelse mens I bor her! Vores lille tog ”Futbassen” kører hver dag – se afgangstiderne ved service bygning

Uge 31 fødselsdagstilbud


Hurra – vi har 15 års fødselsdag og derfor tilbyder vi følgende: overnat 4 dage og betal kun for 3. Derudover er der en gratis is til børnene Ligger I hele uge 31 giver vi et spil minigolf OG en familiepizza på en valgfri dag i ugen.


September tilbudLej en hytte / mobilhome i september i minimum 3 overnatninger og betal kun for 2 (du sparer op til 750 kr.)

Bare af sted på camping… uhhh det er hygge

Vi har altid fuld aktivitets program i alle helligedage for hele familien – fællesspisning, live musik, børneunderholdning, konkurrencer og meget mere. Bliv medlem af vores gruppe på facebook: ”til alle der elsker vorbasse camping”