Velkommen på ferie i Freedom

5-personers dejlig lille luksus mobilhome på 25m2 med 2 toiletter – det ene med bad. Dejlig køkken alrum med alt hvad du skal bruge til madlavning. Kaffemaskine, el kedel, Combi ovn/mikroovn og tv. ( der kan drejes ind i soveværelse)
2 soverum – 1 rum med dobbelt seng & lille toilet og 1 rum med 3 køjer. Ved siden af køjerum ligger det andet badeværelse med bad & toilet. Der er dyner og puder i alle soverum.

Dejlig stor overdækket terrasse med rundsidde træbord og 2 relax stole. Grill kan lånes. Tæt på nyt legeområde med hoppepude, multibane og bålplads m/ shelter.

El afregnes ved afrejse – 4 pr. KWh.  Slutrengøring er ikke inkluderet i prisen men det kan bestilles for 350 kr.  Der er alt hvad der skal bruges til rengøring i mobilehome så det er også muligt selv at gøre rent. Grill kan lånes.

NYT: Mulighed for at bestille morgenmadspakker indeholdende: 1 rundstykke-1 smør-1 pakke ost – 1 nutella-1 marmelade -1 juice og en kop valgfri kaffe-special kaffe eller kakao: Hentes i butikken – pris pr. person 45 kr.
Det er muligt at tilkøbe ekstra af det hele til kun 5 kr. pr. stk. Morgenmads- pakken skal bestilles sammen med opholdet – tak:)

Uge 28-29-30 lejes de kun ud på ugebasis.

Gratis brug af svømmehal & gratis WiFi.