Velkommen på ferie i Firenze

Mobile Home på 35m2 med bad & toilet og tv– stort køkken med al service, ovn, kaffemaskine, køleskab m/ fryser. Der er 3 soverum: 1 med dobbeltseng og 2 rum med 2 enkeltsenge – alle er med dyner og puder. Mulighed for opredning i stuen til yderlige to personer.
Dejlig stor sydvendt overdækket terrasse med rundsidde gruppe og 2  relax stole. Tæt på nyere stort legeområde med hoppepude, bålplads m/ shelter og multibane. Det varme vand opvarmes med gas.

El afregnes ved afrejse – 4 pr. KWh.  Slutrengøring er ikke inkluderet i prisen men det kan bestilles for 350 kr.  Der er alt hvad der skal bruges til rengøring i mobile home så det er også muligt selv at gøre rent. Grill kan lånes.

NYT: Mulighed for at bestille morgenmadspakker indeholdende: 1 rundstykke-1 smør-1 pakke ost – 1 nutella-1 marmelade -1 juice og en kop valgfri kaffe-special kaffe eller kakao: Hentes i butikken – pris pr. person 45 kr.
Det er muligt at tilkøbe ekstra af det hele til kun 5 kr. pr. stk. Morgenmads- pakken skal bestilles sammen med opholdet – tak:)

Uge 28-29-30 lejes de kun ud på ugebasis.

Gratis brug af svømmehal & gratis WiFi.