Dejlig luksus hytter på 25m2 med soveplads til 6 personer.

Hytterne er med bad & toilet – et veludstyret køkken med al service til 6 personer, ovn, kaffemaskine, elkedel og køleskab m/ fryser. Der er tv i stuen med boxers minipakke.
Der er 1 værelse med dobbelt seng, 1 værelse med 2 køjesenge og på hemsen er der to store madrasser. Der er dyner og puder i alle soverum. Aircondition med varm & kold luft.
Dejlig sydvendt overdækket terrasse med have møbler & bord/bænkesæt med parasol. Hytterne ligger tæt på en lille legeplads & vores nye flotte hytte by til børn med plads til leg:)

El afregnes ved afrejse – 4 pr. kWh.  Slutrengøring er ikke inkluderet i prisen men det kan bestilles for 350 kr.  Der er alt hvad der skal bruges til rengøring i hytten så det er også muligt selv at gøre rent. Grill kan lånes.

NYT: Mulighed for at bestille morgenmadspakker indeholdende: 1 rundstykke-1 smør-1 pakke ost – 1 nutella-1 marmelade -1 juice og en kop valgfri kaffe-special kaffe eller kakao: Hentes i butikken – pris pr. person 45 kr.

Det er muligt at tilkøbe ekstra af det hele til kun 5 kr. pr. stk. Morgenmads- pakken skal bestilles sammen med opholdet – tak:)

Uge 28-29-30 lejes de kun ud på ugebasis.

Gratis brug af svømmehal & WiFi