Vorbasse camping er en moderne campingplads med gode faciliteter. Vores kerneværdier er socialt samvær, hygge og frihed til at være sig selv:) Her er du velkommen med telt – vogn – autocamper eller campingvogn. Hunde er også meget velkommen:)

Vi ligger nabo til Børnenes hovedstad, så vores børn er første prioritet med mange aktiviteter og tilbud. Vi ligger centralt placeret i forhold til: LEGOLAND, Lalandia, LEGO House og Givskud Zoo.

kun 12 km fra Billund – med bla. det nye flotte LEGO House

Pladsen råder over i alt 250 el pladser. Derudover 4 hytter, 3 mobil homes og 4 familietelte til udlejning. Der er gratis varmt vand og gratis brug af dejlig stor svømmehal med 3 bassiner lige på den anden side af vejen. Der er store go-karts som man kan bruge ved et depositum på 20 kr. Gratis wifi på stort hele pladsen.

Der er en servicebygning placeret midt på pladsen. Pladsen ligger lige op af en stor dejlig skov med gode sti systemer. Der er 3 udgange fra pladsen ud til skoven så gode luftemuligheder for hunde ejere. Lommerne er inddelt med plads til 8 vogne i hver og de er 100m2. Pladsen har 16 amp strøm på hele pladsen – bemærk alle stik er CE stik.

Opsætning af hundehegn, opbevaringstelt, pavilloner og ekstra telte til børnene bedes aftalt ved ind tjek.

Som noget nyt kan der nu bestilles morgenmads pakker til 45 kr. Spørg når I kommer:)