Dejlig natur-hytter på 22m2 med soveplads til 6 personer inkl. el.     KLAR TIL UDLEJNING FRA 1. APRIL 2020

Hytterne er med bad & toilet – et lille te køkken med service til 6 personer, elkedel og køleskab. Der er tv i stuen. Kun 100m derfra ligger det store fælles køkken med alt hvad der skal bruges til madlavning, potter, pander, ovne, mikroovne og gasblus. I er naturligvis velkommen til at bruge jeres egne grill i hytten:)
Der er en sovesofa i stuen der kan laves til en dobbelt seng og 4 køjesenge. Der er dyner og puder i alle soverum. Gulvvarme over det hele og spot i loftet.
Dejlig sydvendt overdækket terrasse med bord/bænkesæt og grill. Hytterne ligger tæt på en stor nyere legeplads m/ aktivitets klatrestativ, hoppepude og multibane. Derudover ligger der en stor overdækket bålplads med spiseplads og shelter.
Slutrengøring er ikke inkluderet i prisen men det kan bestilles for 250 kr.  Der er alt hvad der skal bruges til rengøring i hytten så det er også muligt selv at gøre rent.

NYT: Mulighed for at bestille morgenmadspakker indeholdende: 1 rundstykke-1 smør-1 pakke ost – 1 nutella-1 marmelade -1 juice og en kop valgfri kaffe-special kaffe eller kakao: Hentes i butikken – pris pr. person 45 kr. Pakkerne hentes i butikken fra kl. 8-12.

Det er muligt at tilkøbe ekstra af det hele til kun 5 kr. pr. stk. Morgenmads- pakken skal bestilles sammen med opholdet – tak:)
Uge 28-29-30 lejes de kun ud på ugebasis.
Gratis brug af svømmehal & WiFi